El Golea

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Djamet in El Golea (Algerije). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in El Golea. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in El Golea.
vlag van Algerije
Vliegveld: Djamet
IATA code: ELG
ICAO code: DAUE
Hoofdstad van Algerije: Algiers

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 2423 kilometer vliegen naar Djamet in El Golea. Een vlucht duurt ongeveer 3 uur en 53 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van El Golea is Africa/Algiers en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Djamet op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Djamet in El Golea (Algerije). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Djamet in El Golea (Algerije). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 20, 2024 - Sat
El Goléa, DZ
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jul 20
few clouds
40/37°C 30 km/h, E 12% 758.31 mmHg
sun jul 21
sky is clear
42/37°C 19 km/h, ESE 10% 757.56 mmHg
mon jul 22
sky is clear
43/38°C 18 km/h, N 8% 758.31 mmHg
tue jul 23
sky is clear
41/38°C 28 km/h, ENE 14% 760.56 mmHg
wed jul 24
sky is clear
41/36°C 19 km/h, E 11% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Algerije

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dinar. Valutacode DZD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Algerije is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Algerije te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +213 of 00213.