El Maiten

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van El Maiten in El Maiten (Argentinië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in El Maiten. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in El Maiten.
vlag van Argentinië
Vliegveld: El Maiten
IATA code: EMX
ICAO code: SAVD
Hoofdstad van Argentinië: Buenos Aires

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 12764 kilometer vliegen naar El Maiten in El Maiten. Een vlucht duurt ongeveer 15 uur en 11 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van El Maiten is America/Argentina/Catamarca en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van El Maiten op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld El Maiten in El Maiten (Argentinië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld El Maiten in El Maiten (Argentinië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

May 24, 2024 - Fri
El Maitén, AR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri may 24
overcast clouds
3/1°C 8 km/h, E 73% 771.82 mmHg
sat may 25
overcast clouds
5/2°C 18 km/h, NE 64% 769.57 mmHg
sun may 26
broken clouds
5/3°C 10 km/h, NNE 67% 767.32 mmHg
mon may 27
overcast clouds
5/5°C 9 km/h, WNW 86% 766.57 mmHg
tue may 28
light rain
5/5°C 8 km/h, NW 92% 762.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Argentinië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode ARS.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Argentinië is 220 V en stekkers hebben de code C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Argentinië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +54 of 0054.