El Monte

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van El Monte in El Monte (Verenigde Staten). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in El Monte. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in El Monte.
vlag van Verenigde Staten
Vliegveld: El Monte
IATA code: EMT
ICAO code: KEMT
Hoofdstad van Verenigde Staten: Washington

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8924 kilometer vliegen naar El Monte in El Monte. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 37 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van El Monte is America/Los_Angeles en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van El Monte op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld El Monte in El Monte (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld El Monte in El Monte (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 20, 2024 - Sat
El Monte, US
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri apr 19
sky is clear
21/16°C 17 km/h, SSW 48% 760.56 mmHg
sat apr 20
sky is clear
23/18°C 16 km/h, SW 44% 762.07 mmHg
sun apr 21
sky is clear
27/20°C 16 km/h, SW 34% 759.81 mmHg
mon apr 22
overcast clouds
25/17°C 16 km/h, SSW 42% 759.06 mmHg
tue apr 23
broken clouds
20/16°C 17 km/h, SSW 52% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Verenigde Staten

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Verenigde Staten is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Verenigde Staten te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.