El Nido

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van El Nido in El Nido (Filipijnen). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in El Nido. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in El Nido.
vlag van Filipijnen
Vliegveld: El Nido
IATA code: ENI
ICAO code:
Hoofdstad van Filipijnen: Manila

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 10621 kilometer vliegen naar El Nido in El Nido. Een vlucht duurt ongeveer 13 uur en 38 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van El Nido is Asia/Manila en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van El Nido op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld El Nido in El Nido (Filipijnen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld El Nido in El Nido (Filipijnen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Feb 28, 2024 - Wed
El Nido, PH
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed feb 28
broken clouds
27/26°C 36 km/h, ENE 69% 759.81 mmHg
thu feb 29
broken clouds
27/27°C 35 km/h, ENE 69% 759.81 mmHg
fri mar 1
broken clouds
27/27°C 29 km/h, ENE 74% 759.06 mmHg
sat mar 2
broken clouds
28/26°C 23 km/h, ENE 71% 759.06 mmHg
sun mar 3
few clouds
27/26°C 23 km/h, NE 71% 759.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Filipijnen

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode PHP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Filipijnen is 220 V en stekkers hebben de code A / B / C.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Filipijnen te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +63 of 0063.