El Oued

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Guemar in El Oued (Algerije). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in El Oued. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in El Oued.
vlag van Algerije
Vliegveld: Guemar
IATA code: ELU
ICAO code: DAUO
Hoofdstad van Algerije: Algiers

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 2096 kilometer vliegen naar Guemar in El Oued. Een vlucht duurt ongeveer 2 uur en 29 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van El Oued is Africa/Algiers en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Guemar op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Guemar in El Oued (Algerije). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Guemar in El Oued (Algerije). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 14, 2024 - Sun
El Oued, DZ
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun apr 14
light rain
22/20°C 36 km/h, ENE 50% 762.07 mmHg
mon apr 15
moderate rain
22/18°C 29 km/h, ENE 51% 759.06 mmHg
tue apr 16
light rain
24/23°C 38 km/h, NNE 31% 759.06 mmHg
wed apr 17
sky is clear
27/26°C 23 km/h, WSW 28% 759.81 mmHg
thu apr 18
scattered clouds
30/27°C 42 km/h, SSW 24% 756.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Algerije

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dinar. Valutacode DZD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Algerije is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Algerije te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +213 of 00213.