El Palomar

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van El Palomar in El Palomar (Argentinië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in El Palomar. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in El Palomar.
vlag van Argentinië
Vliegveld: El Palomar
IATA code: EPA
ICAO code: SADP
Hoofdstad van Argentinië: Buenos Aires

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 11446 kilometer vliegen naar El Palomar in El Palomar. Een vlucht duurt ongeveer 14 uur en 37 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van El Palomar is America/Argentina/Buenos_Aires en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van El Palomar op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld El Palomar in El Palomar (Argentinië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld El Palomar in El Palomar (Argentinië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 6, 2023 - Tue
El Palomar, ES
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue jun 6
overcast clouds
27/21°C 17 km/h, SSE 33% 759.81 mmHg
wed jun 7
moderate rain
18/17°C 10 km/h, SE 71% 761.31 mmHg
thu jun 8
moderate rain
25/19°C 13 km/h, W 53% 758.31 mmHg
fri jun 9
light rain
23/19°C 13 km/h, WNW 54% 760.56 mmHg
sat jun 10
scattered clouds
27/23°C 9 km/h, WSW 37% 760.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Argentinië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode ARS.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Argentinië is 220 V en stekkers hebben de code C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Argentinië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +54 of 0054.