El Vigia

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van El Vigia in El Vigia (Venezuela). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in El Vigia. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in El Vigia.
vlag van Venezuela
Vliegveld: El Vigia
IATA code: VIG
ICAO code: SVVG
Hoofdstad van Venezuela: Caracas

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8327 kilometer vliegen naar El Vigia in El Vigia. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 54 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van El Vigia is America/Caracas en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van El Vigia op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld El Vigia in El Vigia (Venezuela). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld El Vigia in El Vigia (Venezuela). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 8, 2021 - Wed
El Vigia, VE
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed dec 8
light rain
30/24°C 9 km/h, WNW 63% 760.56 mmHg
thu dec 9
light rain
29/24°C 7 km/h, WNW 75% 760.56 mmHg
fri dec 10
light rain
27/24°C 9 km/h, W 80% 760.56 mmHg
sat dec 11
light rain
27/23°C 7 km/h, W 75% 759.81 mmHg
sun dec 12
light rain
28/23°C 8 km/h, WNW 67% 760.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Venezuela

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Bolivar. Valutacode VEF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Venezuela is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Venezuela te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +58 of 0058.

Comments are closed.