Eldorado

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Eldorado in Eldorado (Argentinië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Eldorado. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Eldorado.
vlag van Argentinië
Vliegveld: Eldorado
IATA code: ELO
ICAO code: SATD
Hoofdstad van Argentinië: Buenos Aires

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 10488 kilometer vliegen naar Eldorado in Eldorado. Een vlucht duurt ongeveer 12 uur en 29 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Eldorado is America/Argentina/Cordoba en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Eldorado op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Eldorado in Eldorado (Argentinië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Eldorado in Eldorado (Argentinië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

May 19, 2024 - Sun
Eldorado, BR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun may 19
light rain
16/13°C 11 km/h, SW 76% 765.82 mmHg
mon may 20
sky is clear
24/19°C 12 km/h, ESE 44% 763.57 mmHg
tue may 21
sky is clear
31/22°C 23 km/h, NE 39% 761.31 mmHg
wed may 22
sky is clear
33/25°C 24 km/h, N 27% 759.81 mmHg
thu may 23
light rain
35/20°C 27 km/h, NNW 26% 756.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Argentinië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode ARS.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Argentinië is 220 V en stekkers hebben de code C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Argentinië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +54 of 0054.