Elista

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Elista in Elista (Rusland). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Elista. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Elista.
vlag van Rusland
Vliegveld: Elista
IATA code: ESL
ICAO code: URWI
Hoofdstad van Rusland: Moscow

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 2903 kilometer vliegen naar Elista in Elista. Een vlucht duurt ongeveer 3 uur en 27 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Elista is Europe/Moscow en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Elista op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Elista in Elista (Rusland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Elista in Elista (Rusland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 29, 2022 - Wed
Elista, RU
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed jun 29
broken clouds
27/21°C 26 km/h, NE 43% 760.56 mmHg
thu jun 30
sky is clear
26/22°C 22 km/h, ENE 25% 760.56 mmHg
fri jul 1
few clouds
27/23°C 18 km/h, N 26% 759.06 mmHg
sat jul 2
sky is clear
24/21°C 26 km/h, NNE 28% 761.31 mmHg
sun jul 3
sky is clear
26/22°C 16 km/h, NNW 28% 762.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Rusland

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Ruble. Valutacode RUB.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Rusland is 220 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Rusland te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +7 of 007.

Comments are closed.