Ellisras

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Ellisras in Ellisras (Zuid-Afrika). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Ellisras. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Ellisras.
vlag van Zuid-Afrika
Vliegveld: Ellisras
IATA code: ELL
ICAO code: FAER
Hoofdstad van Zuid-Afrika: Pretoria

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8742 kilometer vliegen naar Ellisras in Ellisras. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 24 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Ellisras is Africa/Johannesburg en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Ellisras op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Ellisras in Ellisras (Zuid-Afrika). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Ellisras in Ellisras (Zuid-Afrika). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 2, 2023 - Fri
Ellisras, ZA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri jun 2
sky is clear
27/16°C 15 km/h, WNW 14% 762.82 mmHg
sat jun 3
sky is clear
30/18°C 17 km/h, N 15% 760.56 mmHg
sun jun 4
sky is clear
31/20°C 17 km/h, NNW 15% 759.81 mmHg
mon jun 5
sky is clear
28/18°C 16 km/h, W 19% 761.31 mmHg
tue jun 6
sky is clear
25/16°C 22 km/h, NNE 40% 765.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Zuid-Afrika

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Rand. Valutacode ZAR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Zuid-Afrika is 230 V en stekkers hebben de code D / M.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Zuid-Afrika te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +27 of 0027.