Elorza

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Elorza in Elorza (Venezuela). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Elorza. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Elorza.
vlag van Venezuela
Vliegveld: Elorza
IATA code: EOZ
ICAO code:
Hoofdstad van Venezuela: Caracas

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8313 kilometer vliegen naar Elorza in Elorza. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 53 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Elorza is America/Caracas en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Elorza op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Elorza in Elorza (Venezuela). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Elorza in Elorza (Venezuela). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 10, 2023 - Sat
Elorza, VE
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 10
light rain
30/25°C 8 km/h, NE 69% 760.56 mmHg
sun jun 11
heavy intensity rain
29/24°C 11 km/h, NNE 77% 759.81 mmHg
mon jun 12
heavy intensity rain
23/22°C 9 km/h, ESE 98% 761.31 mmHg
tue jun 13
light rain
27/24°C 8 km/h, NNW 77% 761.31 mmHg
wed jun 14
moderate rain
27/23°C 9 km/h, ENE 82% 760.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Venezuela

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Bolivar. Valutacode VEF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Venezuela is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Venezuela te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +58 of 0058.