Enschede

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Twente in Enschede (Nederland). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Enschede. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Enschede.
vlag van Nederland
Vliegveld: Twente
IATA code: ENS
ICAO code: EHTW
Hoofdstad van Nederland: Amsterdam

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 144 kilometer vliegen naar Twente in Enschede. Een vlucht duurt ongeveer 33 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Enschede is Europe/Amsterdam en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Twente op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Twente in Enschede (Nederland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Twente in Enschede (Nederland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Feb 27, 2024 - Tue
Enschede, NL
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue feb 27
sky is clear
4/3°C 19 km/h, NE 82% 762.82 mmHg
wed feb 28
overcast clouds
5/4°C 15 km/h, S 75% 766.57 mmHg
thu feb 29
light rain
7/8°C 27 km/h, S 69% 757.56 mmHg
fri mar 1
light rain
10/8°C 31 km/h, SSW 55% 753.06 mmHg
sat mar 2
light rain
10/8°C 23 km/h, ESE 57% 752.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Nederland

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Nederland is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Nederland te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +31 of 0031.