Entebbe

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Entebbe in Entebbe (Oeganda). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Entebbe. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Entebbe.
vlag van Oeganda
Vliegveld: Entebbe
IATA code: EBB
ICAO code: HUEN
Hoofdstad van Oeganda: Kampala

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6357 kilometer vliegen naar Entebbe in Entebbe. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 34 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Entebbe is Africa/Kampala en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Entebbe op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Entebbe in Entebbe (Oeganda). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Entebbe in Entebbe (Oeganda). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

May 19, 2024 - Sun
Entebbe, UG
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun may 19
light rain
26/24°C 20 km/h, SSW 66% 760.56 mmHg
mon may 20
moderate rain
24/22°C 15 km/h, S 75% 759.81 mmHg
tue may 21
moderate rain
21/21°C 19 km/h, E 89% 762.82 mmHg
wed may 22
light rain
25/23°C 15 km/h, SSE 60% 761.31 mmHg
thu may 23
light rain
26/23°C 15 km/h, SSE 61% 760.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Oeganda

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Shilling. Valutacode UGX.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Oeganda is 240 V en stekkers hebben de code G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Oeganda te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +256 of 00256.