Erigavo

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Erigavo in Erigavo (Somalië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Erigavo. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Erigavo.
vlag van Somalië
Vliegveld: Erigavo
IATA code: ERA
ICAO code: HCMU
Hoofdstad van Somalië: Mogadishu

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6003 kilometer vliegen naar Erigavo in Erigavo. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 8 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Erigavo is Africa/Mogadishu en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Erigavo op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Erigavo in Erigavo (Somalië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Erigavo in Erigavo (Somalië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 6, 2023 - Tue
Erigavo, SO
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue jun 6
broken clouds
23/20°C 20 km/h, SW 51% 760.56 mmHg
wed jun 7
broken clouds
24/21°C 22 km/h, WSW 48% 759.81 mmHg
thu jun 8
scattered clouds
24/22°C 24 km/h, SW 44% 759.81 mmHg
fri jun 9
broken clouds
25/23°C 24 km/h, SW 45% 759.06 mmHg
sat jun 10
overcast clouds
25/23°C 26 km/h, SW 39% 757.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Somalië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Shilling. Valutacode SOS.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Somalië is 220 V en stekkers hebben de code C.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Somalië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +252 of 00252.