Eucla

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Eucla in Eucla (Australië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Eucla. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Eucla.
vlag van Australië
Vliegveld: Eucla
IATA code: EUC
ICAO code: YECL
Hoofdstad van Australië: Canberra

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 15015 kilometer vliegen naar Eucla in Eucla. Een vlucht duurt ongeveer 18 uur en 52 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Eucla is Australia/Eucla en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Eucla op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Eucla in Eucla (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Eucla in Eucla (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 26, 2022 - Sun
Eucla, AU
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun jun 26
sky is clear
16/14°C 17 km/h, ESE 63% 773.32 mmHg
mon jun 27
sky is clear
17/14°C 20 km/h, N 54% 773.32 mmHg
tue jun 28
light rain
18/14°C 25 km/h, NNW 39% 768.82 mmHg
wed jun 29
light rain
15/14°C 29 km/h, SSW 62% 770.32 mmHg
thu jun 30
light rain
14/14°C 27 km/h, SSE 74% 773.32 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Australië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode AUD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Australië is 240 V en stekkers hebben de code I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Australië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +61 of 0061.

Comments are closed.