Fairmont Hot Springs

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Fairmont Hot Springs in Fairmont Hot Springs (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Fairmont Hot Springs. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Fairmont Hot Springs.
vlag van Canada
Vliegveld: Fairmont Hot Springs
IATA code: YCZ
ICAO code:
Hoofdstad van Canada: Ottawa

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7314 kilometer vliegen naar Fairmont Hot Springs in Fairmont Hot Springs. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 42 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Fairmont Hot Springs is America/Edmonton en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Fairmont Hot Springs op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Fairmont Hot Springs in Fairmont Hot Springs (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Fairmont Hot Springs in Fairmont Hot Springs (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 30, 2023 - Thu
Fairmont Hot Springs, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed mar 29
overcast clouds
6/-1°C 2 km/h, NNW 66% 759.06 mmHg
thu mar 30
overcast clouds
7/1°C 6 km/h, S 70% 752.31 mmHg
fri mar 31
light rain
6/1°C 15 km/h, SSE 74% 753.81 mmHg
sat apr 1
rain and snow
5/1°C 11 km/h, SSE 64% 750.06 mmHg
sun apr 2
rain and snow
3/1°C 5 km/h, SE 60% 755.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.