Falls Creek

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Falls Creek in Falls Creek (Australië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Falls Creek. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Falls Creek.
vlag van Australië
Vliegveld: Falls Creek
IATA code: FLC
ICAO code:
Hoofdstad van Australië: Canberra

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 16372 kilometer vliegen naar Falls Creek in Falls Creek. Een vlucht duurt ongeveer 19 uur en 29 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Falls Creek is Australia/Melbourne en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Falls Creek op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Falls Creek in Falls Creek (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Falls Creek in Falls Creek (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 24, 2023 - Sun
Falls Creek, AU
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon sep 25
sky is clear
25/14°C 11 km/h, S 29% 765.07 mmHg
tue sep 26
light rain
18/15°C 9 km/h, SSW 69% 766.57 mmHg
wed sep 27
light rain
20/15°C 11 km/h, E 62% 763.57 mmHg
thu sep 28
light rain
17/12°C 13 km/h, E 75% 769.57 mmHg
fri sep 29
scattered clouds
26/14°C 15 km/h, WNW 28% 765.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Australië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode AUD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Australië is 240 V en stekkers hebben de code I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Australië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +61 of 0061.