Farah

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Farah in Farah (Afghanistan). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Farah. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Farah.
vlag van Afghanistan
Vliegveld: Farah
IATA code: FAH
ICAO code: OAFR
Hoofdstad van Afghanistan: Kabul

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5047 kilometer vliegen naar Farah in Farah. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 0 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Farah is Asia/Kabul en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Farah op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Farah in Farah (Afghanistan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Farah in Farah (Afghanistan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 1, 2023 - Sat
Farah, AF
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat apr 1
few clouds
26/22°C 20 km/h, SSE 19% 753.81 mmHg
sun apr 2
light rain
24/18°C 30 km/h, W 25% 752.31 mmHg
mon apr 3
sky is clear
20/16°C 23 km/h, NNW 12% 756.81 mmHg
tue apr 4
sky is clear
20/18°C 14 km/h, WNW 11% 760.56 mmHg
wed apr 5
sky is clear
21/19°C 15 km/h, N 14% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Afghanistan

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Afghani. Valutacode AFN.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Afghanistan is 220 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Afghanistan te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +93 of 0093.