Faro

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Faro in Faro (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Faro. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Faro.
vlag van Canada
Vliegveld: Faro
IATA code: ZFA
ICAO code: CZFA
Hoofdstad van Canada: Ottawa

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6662 kilometer vliegen naar Faro in Faro. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 55 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Faro is America/Whitehorse en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Faro op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Faro in Faro (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Faro in Faro (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 22, 2023 - Fri
Faro, PT
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri sep 22
overcast clouds
22/19°C 24 km/h, NNW 51% 762.82 mmHg
sat sep 23
scattered clouds
23/22°C 25 km/h, N 51% 763.57 mmHg
sun sep 24
sky is clear
23/22°C 14 km/h, SE 53% 763.57 mmHg
mon sep 25
sky is clear
24/22°C 14 km/h, SW 61% 764.32 mmHg
tue sep 26
sky is clear
24/23°C 18 km/h, NNW 55% 764.32 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.