Faro

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Faro TP in Faro (Portugal). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Faro. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Faro.
vlag van Portugal
Vliegveld: Faro TP
IATA code: ZYF
ICAO code:
Hoofdstad van Portugal: Lisbon

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1969 kilometer vliegen naar Faro TP in Faro. Een vlucht duurt ongeveer 2 uur en 20 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Faro is Europe/Lisbon en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Faro TP op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Faro TP in Faro (Portugal). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Faro TP in Faro (Portugal). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Aug 15, 2022 - Mon
Faro, PT
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon aug 15
sky is clear
24/21°C 37 km/h, W 61% 759.81 mmHg
tue aug 16
sky is clear
24/22°C 34 km/h, NNW 64% 759.81 mmHg
wed aug 17
sky is clear
26/22°C 37 km/h, NNW 47% 759.81 mmHg
thu aug 18
sky is clear
25/25°C 29 km/h, NNW 51% 760.56 mmHg
fri aug 19
sky is clear
27/26°C 19 km/h, ESE 52% 762.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Portugal

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Portugal is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Portugal te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +351 of 00351.