Flin Flon

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Flin Flon in Flin Flon (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Flin Flon. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Flin Flon.
vlag van Canada
Vliegveld: Flin Flon
IATA code: YFO
ICAO code: CYFO
Hoofdstad van Canada: Ottawa

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6330 kilometer vliegen naar Flin Flon in Flin Flon. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 32 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Flin Flon is America/Winnipeg en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Flin Flon op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Flin Flon in Flin Flon (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Flin Flon in Flin Flon (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 25, 2023 - Mon
Flin Flon, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon sep 25
light rain
22/16°C 16 km/h, SE 58% 763.57 mmHg
tue sep 26
overcast clouds
21/17°C 24 km/h, SSE 48% 762.82 mmHg
wed sep 27
broken clouds
22/15°C 25 km/h, S 50% 753.81 mmHg
thu sep 28
light rain
18/12°C 11 km/h, NW 46% 755.31 mmHg
fri sep 29
overcast clouds
16/10°C 10 km/h, ENE 49% 760.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.