Floriano

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Cangapara in Floriano (Brazilië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Floriano. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Floriano.
vlag van Brazilië
Vliegveld: Cangapara
IATA code: FLB
ICAO code: SNQG
Hoofdstad van Brazilië: Brasilia

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7972 kilometer vliegen naar Cangapara in Floriano. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 29 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Floriano is America/Fortaleza en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Cangapara op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Cangapara in Floriano (Brazilië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Cangapara in Floriano (Brazilië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 25, 2022 - Sun
Floriano, BR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun sep 25
moderate rain
29/26°C 8 km/h, ESE 56% 759.06 mmHg
mon sep 26
sky is clear
34/30°C 19 km/h, E 30% 760.56 mmHg
tue sep 27
sky is clear
37/30°C 17 km/h, E 23% 759.06 mmHg
wed sep 28
scattered clouds
36/29°C 18 km/h, E 21% 758.31 mmHg
thu sep 29
overcast clouds
37/32°C 14 km/h, E 23% 757.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Brazilië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Real. Valutacode BRL.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Brazilië is 127 V / 220 V en stekkers hebben de code A / B / C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Brazilië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +55 of 0055.