Forde

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Bringeland in Forde (Noorwegen). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Forde. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Forde.
vlag van Noorwegen
Vliegveld: Bringeland
IATA code: FDE
ICAO code: ENBL
Hoofdstad van Noorwegen: Oslo

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1012 kilometer vliegen naar Bringeland in Forde. Een vlucht duurt ongeveer 1 uur en 12 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Forde is Europe/Oslo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Bringeland op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Bringeland in Forde (Noorwegen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Bringeland in Forde (Noorwegen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 24, 2023 - Sun
Førde, NO
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun sep 24
light rain
13/11°C 10 km/h, ESE 59% 761.31 mmHg
mon sep 25
heavy intensity rain
16/13°C 24 km/h, SSW 79% 756.06 mmHg
tue sep 26
light rain
17/14°C 12 km/h, S 60% 761.31 mmHg
wed sep 27
moderate rain
16/13°C 8 km/h, SE 65% 756.81 mmHg
thu sep 28
heavy intensity rain
12/11°C 31 km/h, SW 95% 744.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Noorwegen

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Krone. Valutacode NOK.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Noorwegen is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Noorwegen te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +47 of 0047.