Fort Dauphin

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Marillac in Fort Dauphin (Madagaskar). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Fort Dauphin. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Fort Dauphin.
vlag van Madagaskar
Vliegveld: Marillac
IATA code: FTU
ICAO code: FMSD
Hoofdstad van Madagaskar: Antananarivo

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9525 kilometer vliegen naar Marillac in Fort Dauphin. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 20 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Fort Dauphin is Indian/Antananarivo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Marillac op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Marillac in Fort Dauphin (Madagaskar). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Marillac in Fort Dauphin (Madagaskar). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 25, 2022 - Sun
Tôlanaro, MG
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun sep 25
sky is clear
26/21°C 36 km/h, NE 59% 765.07 mmHg
mon sep 26
sky is clear
27/20°C 35 km/h, NE 56% 765.82 mmHg
tue sep 27
sky is clear
28/21°C 31 km/h, ENE 45% 765.07 mmHg
wed sep 28
light rain
25/20°C 31 km/h, ENE 57% 767.32 mmHg
thu sep 29
sky is clear
25/21°C 29 km/h, ENE 54% 765.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Madagaskar

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Ariary. Valutacode MGA.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Madagaskar is 127 V / 220 V en stekkers hebben de code C / D / E / J / K.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Madagaskar te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +261 of 00261.