Fort Good Hope

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Fort Good Hope in Fort Good Hope (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Fort Good Hope. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Fort Good Hope.
vlag van Canada
Vliegveld: Fort Good Hope
IATA code: YGH
ICAO code: CYGH
Hoofdstad van Canada: Ottawa

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6257 kilometer vliegen naar Fort Good Hope in Fort Good Hope. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 26 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Fort Good Hope is America/Yellowknife en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Fort Good Hope op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Fort Good Hope in Fort Good Hope (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Fort Good Hope in Fort Good Hope (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Feb 28, 2024 - Wed
Fort Good Hope, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed feb 28
overcast clouds
-24/-24°C 18 km/h, WSW 86% 761.31 mmHg
thu feb 29
overcast clouds
-24/-28°C 10 km/h, WNW 89% 768.07 mmHg
fri mar 1
overcast clouds
-25/-31°C 17 km/h, WNW 90% 773.32 mmHg
sat mar 2
overcast clouds
-26/-35°C 9 km/h, WSW 94% 774.82 mmHg
sun mar 3
overcast clouds
-22/-25°C 9 km/h, SSE 79% 769.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.