Fort Liard

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Fort Liard in Fort Liard (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Fort Liard. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Fort Liard.
vlag van Canada
Vliegveld: Fort Liard
IATA code: YJF
ICAO code: CYJF
Hoofdstad van Canada: Ottawa

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6677 kilometer vliegen naar Fort Liard in Fort Liard. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 56 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Fort Liard is America/Yellowknife en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Fort Liard op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Fort Liard in Fort Liard (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Fort Liard in Fort Liard (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 21, 2024 - Sun
Fort Liard, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun apr 21
scattered clouds
14/7°C 12 km/h, NNE 42% 754.56 mmHg
mon apr 22
overcast clouds
6/5°C 8 km/h, NE 63% 763.57 mmHg
tue apr 23
overcast clouds
9/6°C 9 km/h, NNE 42% 763.57 mmHg
wed apr 24
light rain
8/5°C 16 km/h, NNE 58% 759.81 mmHg
thu apr 25
rain and snow
6/5°C 15 km/h, NNE 60% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.