Fort Resolution

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Fort Resolution in Fort Resolution (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Fort Resolution. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Fort Resolution.
vlag van Canada
Vliegveld: Fort Resolution
IATA code: YFR
ICAO code: CYFR
Hoofdstad van Canada: Ottawa

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6274 kilometer vliegen naar Fort Resolution in Fort Resolution. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 28 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Fort Resolution is America/Yellowknife en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Fort Resolution op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Fort Resolution in Fort Resolution (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Fort Resolution in Fort Resolution (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 13, 2024 - Sat
Fort Resolution, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri jul 12
light rain
11/9°C 27 km/h, NE 68% 759.06 mmHg
sat jul 13
sky is clear
14/11°C 14 km/h, NNW 55% 760.56 mmHg
sun jul 14
sky is clear
18/17°C 20 km/h, SE 45% 757.56 mmHg
mon jul 15
broken clouds
18/21°C 24 km/h, SSE 54% 753.81 mmHg
tue jul 16
few clouds
23/21°C 13 km/h, SE 53% 754.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.