Fort Severn

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Fort Severn in Fort Severn (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Fort Severn. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Fort Severn.
vlag van Canada
Vliegveld: Fort Severn
IATA code: YER
ICAO code: CYER
Hoofdstad van Canada: Ottawa

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5576 kilometer vliegen naar Fort Severn in Fort Severn. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 38 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Fort Severn is America/Toronto en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Fort Severn op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Fort Severn in Fort Severn (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Fort Severn in Fort Severn (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 25, 2023 - Mon
Fort Severn, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon sep 25
few clouds
20/14°C 26 km/h, S 58% 770.32 mmHg
tue sep 26
scattered clouds
21/16°C 21 km/h, S 50% 769.57 mmHg
wed sep 27
few clouds
21/16°C 29 km/h, SSW 41% 765.82 mmHg
thu sep 28
scattered clouds
22/17°C 35 km/h, SSW 47% 760.56 mmHg
fri sep 29
moderate rain
16/9°C 31 km/h, S 65% 758.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.