Fort Simpson

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Fort Simpson in Fort Simpson (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Fort Simpson. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Fort Simpson.
vlag van Canada
Vliegveld: Fort Simpson
IATA code: YFS
ICAO code: CYFS
Hoofdstad van Canada: Ottawa

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6471 kilometer vliegen naar Fort Simpson in Fort Simpson. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 42 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Fort Simpson is America/Yellowknife en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Fort Simpson op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Fort Simpson in Fort Simpson (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Fort Simpson in Fort Simpson (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 14, 2024 - Sun
Fort Simpson, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun apr 14
light snow
2/0°C 8 km/h, N 85% 760.56 mmHg
mon apr 15
light snow
-1/-6°C 22 km/h, N 78% 773.32 mmHg
tue apr 16
sky is clear
1/-2°C 12 km/h, SSE 65% 777.07 mmHg
wed apr 17
few clouds
6/2°C 13 km/h, ESE 71% 777.82 mmHg
thu apr 18
overcast clouds
9/4°C 14 km/h, SSE 73% 771.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.