Francisco Beltrao

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Francisco Beltrao in Francisco Beltrao (Brazilië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Francisco Beltrao. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Francisco Beltrao.
vlag van Brazilië
Vliegveld: Francisco Beltrao
IATA code: FBE
ICAO code: SSFB
Hoofdstad van Brazilië: Brasilia

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 10361 kilometer vliegen naar Francisco Beltrao in Francisco Beltrao. Een vlucht duurt ongeveer 12 uur en 20 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Francisco Beltrao is America/Sao_Paulo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Francisco Beltrao op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Francisco Beltrao in Francisco Beltrao (Brazilië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Francisco Beltrao in Francisco Beltrao (Brazilië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 25, 2022 - Sun
Francisco Beltrão, BR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun sep 25
heavy intensity rain
14/14°C 15 km/h, NE 96% 762.07 mmHg
mon sep 26
light rain
17/16°C 10 km/h, ENE 97% 762.07 mmHg
tue sep 27
light rain
18/17°C 6 km/h, ESE 93% 762.82 mmHg
wed sep 28
light rain
18/15°C 16 km/h, ENE 89% 763.57 mmHg
thu sep 29
light rain
19/15°C 15 km/h, ENE 73% 763.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Brazilië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Real. Valutacode BRL.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Brazilië is 127 V / 220 V en stekkers hebben de code A / B / C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Brazilië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +55 of 0055.