Frutillar

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Frutillar in Frutillar (Chili). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Frutillar. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Frutillar.
vlag van Chili
Vliegveld: Frutillar
IATA code: FRT
ICAO code: SCEV
Hoofdstad van Chili: Santiago

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 12792 kilometer vliegen naar Frutillar in Frutillar. Een vlucht duurt ongeveer 15 uur en 13 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Frutillar is America/Santiago en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Frutillar op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Frutillar in Frutillar (Chili). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Frutillar in Frutillar (Chili). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 25, 2022 - Sun
Frutillar, CL
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun sep 25
broken clouds
12/8°C 15 km/h, NNE 56% 765.07 mmHg
mon sep 26
moderate rain
11/4°C 17 km/h, NNE 82% 764.32 mmHg
tue sep 27
sky is clear
11/7°C 15 km/h, S 53% 769.57 mmHg
wed sep 28
broken clouds
14/8°C 11 km/h, S 62% 768.07 mmHg
thu sep 29
overcast clouds
13/6°C 9 km/h, SSW 53% 764.32 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Chili

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode CLP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Chili is 220 V en stekkers hebben de code C / L.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Chili te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +56 of 0056.