Fuma

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Fuma in Fuma (Papoea-Nieuw-Guinea). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Fuma. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Fuma.
vlag van Papoea-Nieuw-Guinea
Vliegveld: Fuma
IATA code: FUM
ICAO code:
Hoofdstad van Papoea-Nieuw-Guinea: Port Moresby

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 13619 kilometer vliegen naar Fuma in Fuma. Een vlucht duurt ongeveer 16 uur en 12 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Fuma is Pacific/Port_Moresby en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Fuma op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Fuma in Fuma (Papoea-Nieuw-Guinea). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Fuma in Fuma (Papoea-Nieuw-Guinea). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 6, 2023 - Wed
FuMa, CN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed dec 6
light rain
20/13°C 9 km/h, N 62% 765.82 mmHg
thu dec 7
few clouds
19/14°C 4 km/h, NNW 41% 765.07 mmHg
fri dec 8
few clouds
21/18°C 9 km/h, SSE 43% 762.07 mmHg
sat dec 9
light rain
19/18°C 7 km/h, SE 75% 760.56 mmHg
sun dec 10
light rain
20/20°C 4 km/h, SE 90% 760.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Papoea-Nieuw-Guinea

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Kina. Valutacode PGK.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Papoea-Nieuw-Guinea is 240 V en stekkers hebben de code I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Papoea-Nieuw-Guinea te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +675 of 00675.