Gafsa

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Gafsa in Gafsa (Tunesië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Gafsa. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Gafsa.
vlag van Tunesië
Vliegveld: Gafsa
IATA code: GAF
ICAO code: DTTF
Hoofdstad van Tunesië: Tunis

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 2016 kilometer vliegen naar Gafsa in Gafsa. Een vlucht duurt ongeveer 2 uur en 23 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Gafsa is Africa/Tunis en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Gafsa op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Gafsa in Gafsa (Tunesië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Gafsa in Gafsa (Tunesië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 27, 2022 - Tue
Gafsa, TN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue sep 27
overcast clouds
29/23°C 37 km/h, WSW 34% 759.06 mmHg
wed sep 28
sky is clear
26/23°C 19 km/h, NE 31% 759.81 mmHg
thu sep 29
sky is clear
29/24°C 27 km/h, WSW 21% 756.06 mmHg
fri sep 30
overcast clouds
30/27°C 17 km/h, ENE 17% 756.06 mmHg
sat oct 1
overcast clouds
28/24°C 28 km/h, NE 32% 764.32 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Tunesië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dinar. Valutacode TND.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Tunesië is 230 V en stekkers hebben de code C / E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Tunesië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +216 of 00216.