Gaithersburg

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Montgomery County in Gaithersburg (Verenigde Staten). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Gaithersburg. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Gaithersburg.
vlag van Verenigde Staten
Vliegveld: Montgomery County
IATA code: GAI
ICAO code: KGAI
Hoofdstad van Verenigde Staten: Washington

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6175 kilometer vliegen naar Montgomery County in Gaithersburg. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 21 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Gaithersburg is America/New_York en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Montgomery County op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Montgomery County in Gaithersburg (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Montgomery County in Gaithersburg (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 27, 2022 - Tue
Gaithersburg, US
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue sep 27
few clouds
19/10°C 23 km/h, W 34% 759.81 mmHg
wed sep 28
sky is clear
17/11°C 16 km/h, NNW 51% 767.32 mmHg
thu sep 29
sky is clear
16/10°C 20 km/h, NNE 52% 771.82 mmHg
fri sep 30
overcast clouds
17/14°C 11 km/h, E 56% 771.07 mmHg
sat oct 1
overcast clouds
17/16°C 13 km/h, ENE 60% 767.32 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Verenigde Staten

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Verenigde Staten is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Verenigde Staten te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.