Gao

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Gao in Gao (Mali). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Gao. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Gao.
vlag van Mali
Vliegveld: Gao
IATA code: GAQ
ICAO code: GAGO
Hoofdstad van Mali: Bamako

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4032 kilometer vliegen naar Gao in Gao. Een vlucht duurt ongeveer 5 uur en 47 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Gao is Africa/Bamako en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Gao op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Gao in Gao (Mali). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Gao in Gao (Mali). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jan 23, 2022 - Sun
Gao, ML
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun jan 23
scattered clouds
26/18°C 31 km/h, ENE 10% 762.82 mmHg
mon jan 24
scattered clouds
27/19°C 32 km/h, ENE 10% 762.07 mmHg
tue jan 25
few clouds
26/18°C 36 km/h, ENE 9% 762.07 mmHg
wed jan 26
sky is clear
26/19°C 33 km/h, E 9% 762.07 mmHg
thu jan 27
sky is clear
26/19°C 36 km/h, E 9% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Mali

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode XOF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Mali is 220 V en stekkers hebben de code C / E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Mali te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +223 of 00223.

5 Responses to “Gao”

Comments are closed.