Gaoua

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Gaoua in Gaoua (Burkina Faso). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Gaoua. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Gaoua.
vlag van Burkina Faso
Vliegveld: Gaoua
IATA code: XGA
ICAO code:
Hoofdstad van Burkina Faso: Ouagadougou

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4722 kilometer vliegen naar Gaoua in Gaoua. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 37 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Gaoua is Africa/Ouagadougou en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Gaoua op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Gaoua in Gaoua (Burkina Faso). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Gaoua in Gaoua (Burkina Faso). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Feb 27, 2024 - Tue
Gaoua, BF
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue feb 27
broken clouds
32/30°C 8 km/h, ESE 36% 757.56 mmHg
wed feb 28
light rain
38/30°C 19 km/h, SSE 30% 756.06 mmHg
thu feb 29
light rain
37/31°C 13 km/h, WSW 30% 756.06 mmHg
fri mar 1
light rain
36/31°C 13 km/h, W 33% 756.81 mmHg
sat mar 2
moderate rain
34/27°C 11 km/h, WSW 41% 757.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Burkina Faso

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode XOF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Burkina Faso is 220 V en stekkers hebben de code C / E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Burkina Faso te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +226 of 00226.