Gardez

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Gardez in Gardez (Afghanistan). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Gardez. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Gardez.
vlag van Afghanistan
Vliegveld: Gardez
IATA code: GRG
ICAO code:
Hoofdstad van Afghanistan: Kabul

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5428 kilometer vliegen naar Gardez in Gardez. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 27 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Gardez is Asia/Kabul en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Gardez op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Gardez in Gardez (Afghanistan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Gardez in Gardez (Afghanistan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

May 19, 2024 - Sun
Gardez, AF
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun may 19
sky is clear
22/18°C 16 km/h, WNW 23% 756.81 mmHg
mon may 20
moderate rain
22/14°C 26 km/h, N 24% 758.31 mmHg
tue may 21
sky is clear
21/19°C 12 km/h, NW 28% 758.31 mmHg
wed may 22
sky is clear
24/20°C 9 km/h, W 20% 757.56 mmHg
thu may 23
sky is clear
25/22°C 16 km/h, W 20% 756.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Afghanistan

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Afghani. Valutacode AFN.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Afghanistan is 220 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Afghanistan te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +93 of 0093.