Garoua

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Garoua in Garoua (Kameroen). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Garoua. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Garoua.
vlag van Kameroen
Vliegveld: Garoua
IATA code: GOU
ICAO code: FKKR
Hoofdstad van Kameroen: Yaounde

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4841 kilometer vliegen naar Garoua in Garoua. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 45 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Garoua is Africa/Douala en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Garoua op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Garoua in Garoua (Kameroen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Garoua in Garoua (Kameroen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 15, 2024 - Sat
Garoua, CM
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 15
moderate rain
33/26°C 20 km/h, ENE 51% 756.81 mmHg
sun jun 16
overcast clouds
32/26°C 16 km/h, W 49% 757.56 mmHg
mon jun 17
heavy intensity rain
30/22°C 21 km/h, NNE 58% 759.81 mmHg
tue jun 18
overcast clouds
33/27°C 8 km/h, W 47% 759.06 mmHg
wed jun 19
light rain
36/29°C 11 km/h, SE 36% 756.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Kameroen

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode XAF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Kameroen is 220 V en stekkers hebben de code C / E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Kameroen te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +237 of 00237.