Gbadolite

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Gbadolite in Gbadolite (Democratische Republiek Congo). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Gbadolite. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Gbadolite.
vlag van Democratische Republiek Congo
Vliegveld: Gbadolite
IATA code: BDT
ICAO code: FZFD
Hoofdstad van Democratische Republiek Congo: Kinshasa

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5604 kilometer vliegen naar Gbadolite in Gbadolite. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 40 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Gbadolite is Africa/Kinshasa en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Gbadolite op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Gbadolite in Gbadolite (Democratische Republiek Congo). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Gbadolite in Gbadolite (Democratische Republiek Congo). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 22, 2024 - Mon
Gbadolite, CD
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon apr 22
moderate rain
36/23°C 14 km/h, W 38% 756.06 mmHg
tue apr 23
light rain
37/24°C 10 km/h, S 33% 756.06 mmHg
wed apr 24
moderate rain
36/23°C 20 km/h, SSW 38% 756.06 mmHg
thu apr 25
light rain
32/23°C 13 km/h, W 52% 756.81 mmHg
fri apr 26
heavy intensity rain
35/22°C 14 km/h, SSW 40% 756.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Democratische Republiek Congo

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode CDF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Democratische Republiek Congo is 220 V en stekkers hebben de code C / D / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Democratische Republiek Congo te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +243 of 00243.