Gbangbatok

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Gbangbatok in Gbangbatok (Sierra Leone). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Gbangbatok. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Gbangbatok.
vlag van Sierra Leone
Vliegveld: Gbangbatok
IATA code: GBK
ICAO code: GFGK
Hoofdstad van Sierra Leone: Freetown

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5189 kilometer vliegen naar Gbangbatok in Gbangbatok. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 10 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Gbangbatok is Africa/Freetown en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Gbangbatok op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Gbangbatok in Gbangbatok (Sierra Leone). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Gbangbatok in Gbangbatok (Sierra Leone). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 18, 2024 - Thu
Gbangbatok, SL
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu jul 18
moderate rain
27/23°C 12 km/h, SW 85% 761.31 mmHg
fri jul 19
moderate rain
25/23°C 9 km/h, WSW 88% 762.82 mmHg
sat jul 20
moderate rain
26/23°C 13 km/h, SW 84% 761.31 mmHg
sun jul 21
moderate rain
27/24°C 12 km/h, WSW 82% 762.07 mmHg
mon jul 22
light rain
26/24°C 12 km/h, SW 89% 762.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Sierra Leone

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Leone. Valutacode SLL.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Sierra Leone is 230 V en stekkers hebben de code D / G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Sierra Leone te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +232 of 00232.