Gedaref

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Gedaref in Gedaref (Soedan). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Gedaref. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Gedaref.
vlag van Soedan
Vliegveld: Gedaref
IATA code: GSU
ICAO code:
Hoofdstad van Soedan: Khartoum

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5050 kilometer vliegen naar Gedaref in Gedaref. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 0 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Gedaref is Africa/Khartoum en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Gedaref op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Gedaref in Gedaref (Soedan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Gedaref in Gedaref (Soedan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

May 19, 2024 - Sun
Gedaref, SD
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun may 19
light rain
39/32°C 28 km/h, S 22% 753.81 mmHg
mon may 20
light rain
37/27°C 38 km/h, SSW 31% 755.31 mmHg
tue may 21
moderate rain
33/31°C 26 km/h, SE 34% 757.56 mmHg
wed may 22
light rain
36/30°C 28 km/h, WNW 29% 756.81 mmHg
thu may 23
light rain
36/32°C 26 km/h, SSW 30% 756.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Soedan

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Pound. Valutacode SDG.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Soedan is 230 V en stekkers hebben de code C / D.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Soedan te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +249 of 00249.