Gillam

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Gillam in Gillam (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Gillam. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Gillam.
vlag van Canada
Vliegveld: Gillam
IATA code: YGX
ICAO code: CYGX
Hoofdstad van Canada: Ottawa

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5884 kilometer vliegen naar Gillam in Gillam. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 0 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Gillam is America/Winnipeg en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Gillam op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Gillam in Gillam (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Gillam in Gillam (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 15, 2024 - Sat
Gillam, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 15
broken clouds
21/11°C 22 km/h, ENE 42% 755.31 mmHg
sun jun 16
heavy intensity rain
14/12°C 22 km/h, SSE 98% 741.81 mmHg
mon jun 17
moderate rain
13/9°C 37 km/h, W 38% 748.56 mmHg
tue jun 18
scattered clouds
14/7°C 24 km/h, WNW 42% 754.56 mmHg
wed jun 19
light rain
11/8°C 21 km/h, WNW 61% 758.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.