Gjoa Haven

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Gjoa Haven in Gjoa Haven (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Gjoa Haven. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Gjoa Haven.
vlag van Canada
Vliegveld: Gjoa Haven
IATA code: YHK
ICAO code: CYHK
Hoofdstad van Canada: Ottawa

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5107 kilometer vliegen naar Gjoa Haven in Gjoa Haven. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 4 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Gjoa Haven is America/Cambridge_Bay en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Gjoa Haven op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Gjoa Haven in Gjoa Haven (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Gjoa Haven in Gjoa Haven (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 20, 2024 - Sat
Gjoa Haven, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri apr 19
overcast clouds
-15/-25°C 30 km/h, N 73% 768.82 mmHg
sat apr 20
overcast clouds
-22/-24°C 33 km/h, NNW 89% 762.82 mmHg
sun apr 21
scattered clouds
-20/-26°C 16 km/h, NW 86% 761.31 mmHg
mon apr 22
light snow
-16/-10°C 31 km/h, SSW 85% 762.82 mmHg
tue apr 23
light snow
-17/-19°C 25 km/h, W 86% 762.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.