Gore

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Gore in Gore (Ethiopië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Gore. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Gore.
vlag van Ethiopië
Vliegveld: Gore
IATA code: GOR
ICAO code: HAGR
Hoofdstad van Ethiopië: Addis Ababa

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5646 kilometer vliegen naar Gore in Gore. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 43 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Gore is Africa/Addis_Ababa en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Gore op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Gore in Gore (Ethiopië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Gore in Gore (Ethiopië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 23, 2024 - Sun
Gore, NZ
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon jun 24
broken clouds
11/7°C 13 km/h, E 82% 763.57 mmHg
tue jun 25
broken clouds
8/4°C 8 km/h, ENE 81% 765.07 mmHg
wed jun 26
few clouds
8/3°C 4 km/h, ENE 84% 768.82 mmHg
thu jun 27
scattered clouds
7/3°C 6 km/h, ENE 78% 768.07 mmHg
fri jun 28
overcast clouds
8/6°C 5 km/h, NE 76% 762.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Ethiopië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Birr. Valutacode ETB.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Ethiopië is 220 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Ethiopië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +251 of 00251.