Goundam

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Goundam in Goundam (Mali). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Goundam. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Goundam.
vlag van Mali
Vliegveld: Goundam
IATA code: GUD
ICAO code: GAGM
Hoofdstad van Mali: Bamako

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4065 kilometer vliegen naar Goundam in Goundam. Een vlucht duurt ongeveer 5 uur en 50 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Goundam is Africa/Bamako en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Goundam op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Goundam in Goundam (Mali). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Goundam in Goundam (Mali). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

May 19, 2024 - Sun
Goundam, ML
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun may 19
few clouds
42/39°C 28 km/h, ENE 12% 755.31 mmHg
mon may 20
light rain
44/39°C 32 km/h, SSE 13% 753.81 mmHg
tue may 21
light rain
42/38°C 24 km/h, WSW 21% 755.31 mmHg
wed may 22
light rain
42/40°C 19 km/h, W 13% 756.06 mmHg
thu may 23
scattered clouds
44/39°C 22 km/h, SSW 11% 753.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Mali

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode XOF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Mali is 220 V en stekkers hebben de code C / E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Mali te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +223 of 00223.