Gove

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Nhulunbuy in Gove (Australië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Gove. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Gove.
vlag van Australië
Vliegveld: Nhulunbuy
IATA code: GOV
ICAO code: YPGV
Hoofdstad van Australië: Canberra

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 13858 kilometer vliegen naar Nhulunbuy in Gove. Een vlucht duurt ongeveer 16 uur en 29 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Gove is Australia/Darwin en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Nhulunbuy op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Nhulunbuy in Gove (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Nhulunbuy in Gove (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 20, 2024 - Sat
Gove, US
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jul 20
broken clouds
26/22°C 25 km/h, ENE 43% 762.07 mmHg
sun jul 21
light rain
28/22°C 23 km/h, ENE 34% 763.57 mmHg
mon jul 22
sky is clear
30/23°C 12 km/h, E 29% 761.31 mmHg
tue jul 23
moderate rain
32/20°C 18 km/h, SE 26% 759.81 mmHg
wed jul 24
sky is clear
30/26°C 12 km/h, ESE 36% 763.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Australië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode AUD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Australië is 240 V en stekkers hebben de code I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Australië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +61 of 0061.