Grand Cess

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Grand Cess in Grand Cess (Liberia). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Grand Cess. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Grand Cess.
vlag van Liberia
Vliegveld: Grand Cess
IATA code: GRC
ICAO code:
Hoofdstad van Liberia: Monrovia

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5437 kilometer vliegen naar Grand Cess in Grand Cess. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 28 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Grand Cess is Africa/Monrovia en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Grand Cess op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Grand Cess in Grand Cess (Liberia). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Grand Cess in Grand Cess (Liberia). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 19, 2024 - Fri
Grand Cess, LR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri apr 19
light rain
30/28°C 18 km/h, SSE 75% 758.31 mmHg
sat apr 20
light rain
30/28°C 15 km/h, SW 73% 758.31 mmHg
sun apr 21
light rain
31/28°C 16 km/h, WSW 66% 757.56 mmHg
mon apr 22
light rain
31/28°C 16 km/h, SW 68% 757.56 mmHg
tue apr 23
light rain
30/28°C 16 km/h, SW 68% 758.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Liberia

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode LRD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Liberia is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Liberia te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +231 of 00231.