Greensboro

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Piedmont Triad International in Greensboro (Verenigde Staten). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Greensboro. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Greensboro.
vlag van Verenigde Staten
Vliegveld: Piedmont Triad International
IATA code: GSO
ICAO code: KGSO
Hoofdstad van Verenigde Staten: Washington

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6584 kilometer vliegen naar Piedmont Triad International in Greensboro. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 50 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Greensboro is America/New_York en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Piedmont Triad International op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Piedmont Triad International in Greensboro (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Piedmont Triad International in Greensboro (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 5, 2023 - Tue
Greensboro, US
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue dec 5
light rain
10/6°C 10 km/h, NNW 55% 763.57 mmHg
wed dec 6
scattered clouds
8/0°C 26 km/h, NNW 45% 764.32 mmHg
thu dec 7
few clouds
8/5°C 17 km/h, WSW 39% 768.07 mmHg
fri dec 8
overcast clouds
13/8°C 19 km/h, SW 35% 766.57 mmHg
sat dec 9
broken clouds
17/14°C 18 km/h, SW 59% 765.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Verenigde Staten

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Verenigde Staten is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Verenigde Staten te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.