Grenchen

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Grenchen in Grenchen (Zwitserland). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Grenchen. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Grenchen.
vlag van Zwitserland
Vliegveld: Grenchen
IATA code: ZHI
ICAO code:
Hoofdstad van Zwitserland: Berne

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 599 kilometer vliegen naar Grenchen in Grenchen. Een vlucht duurt ongeveer 42 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Grenchen is Europe/Zurich en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Grenchen op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Grenchen in Grenchen (Zwitserland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Grenchen in Grenchen (Zwitserland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Aug 19, 2022 - Fri
Grenchen, CH
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri aug 19
moderate rain
19/16°C 7 km/h, WSW 92% 762.07 mmHg
sat aug 20
light rain
21/15°C 7 km/h, NNW 80% 764.32 mmHg
sun aug 21
scattered clouds
25/16°C 8 km/h, NNE 44% 762.07 mmHg
mon aug 22
broken clouds
26/17°C 5 km/h, NE 37% 760.56 mmHg
tue aug 23
scattered clouds
27/18°C 7 km/h, N 39% 762.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Zwitserland

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode CHF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Zwitserland is 230 V en stekkers hebben de code J.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Zwitserland te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +41 of 0041.