Groznyj

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Groznyj in Groznyj (Rusland). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Groznyj. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Groznyj.
vlag van Rusland
Vliegveld: Groznyj
IATA code: GRV
ICAO code: URMG
Hoofdstad van Rusland: Moscow

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 3170 kilometer vliegen naar Groznyj in Groznyj. Een vlucht duurt ongeveer 4 uur en 46 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Groznyj is Europe/Moscow en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Groznyj op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Groznyj in Groznyj (Rusland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Groznyj in Groznyj (Rusland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

May 19, 2024 - Sun
Grozny, RU
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun may 19
overcast clouds
19/15°C 9 km/h, NNE 41% 762.82 mmHg
mon may 20
overcast clouds
22/15°C 17 km/h, E 36% 762.82 mmHg
tue may 21
sky is clear
23/13°C 23 km/h, E 32% 765.07 mmHg
wed may 22
overcast clouds
23/15°C 21 km/h, ENE 44% 762.82 mmHg
thu may 23
few clouds
24/17°C 16 km/h, ENE 40% 759.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Rusland

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Ruble. Valutacode RUB.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Rusland is 220 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Rusland te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +7 of 007.